Instal·lacions i serveis

El centre educatiu Agora Barcelona International School està dissenyat per aconseguir l’educació global dels nostres alumnes, amb completes instal·lacions que promouen un ambient positiu. Aquestes instal·lacions, lluminoses i versàtils, s’adapten a les necessitats dels nostres estudiants, que compten amb diferents espais al centre destinats a cada una de les activitats del programa acadèmic. Agora Barcelona International School Barcelona disposa d’àmplies aules, sales de laboratori, aules informàtiques, així com aules digitals amb els últims avenços en tecnologia; també disposa d’àrees de joc, pistes esportives exteriors i un magnífic poliesportiu amb piscina semi olímpica, el nostre “Sport Center”, obert a pares, mares i públic extern fora de l’horari escolar.

Tour virtual

Descobreix en un passeig virtual tots els racons del col·legi, les seves aules i instal·lacions: el hall, els laboratoris, la piscina coberta, el menjador…

Comença el tour

Instal·lacions

El campus compta amb totes les instal·lacions que necessiten els alumnes a les seves diferents etapes, des d’Infantil fins als cicles formatius, i molt més.

Descobreix-ne més
instalaciones_instalaciones-servicios_agora-is-barcelona_2

Serveis

Una àmplia oferta de serveis per adaptar-se a les diferents necessitats familiars i educatives: transport escolar, menjador, ampliació horària, infermeria, botiga…

Descobreix-ne més
servicios-escolares-agora-is-barcelona_2

Gabinet Psicopedagògic

El nostre Gabinet Psicopedagògic treballa amb alumnes, pares i professors amb l’objectiu de tractar individualment les necessitats de cada alumne. És un servei diferencial que assegura l’atenció a la diversitat i el desenvolupament òptim dels alumnes en funció de les seves aptituds i necessitats, a més d’afavorir la col·laboració amb les seves famílies per aconseguir major continuïtat durant el projecte educatiu.

Més informació
agora-international-school-barcelona_gabinete-psicopedagogico

Aviso Legal