Instal·lacions i serveis

El centre educatiu Agora International School Barcelona està dissenyat per aconseguir l’educació global dels nostres alumnes, amb completes instal·lacions que promouen un ambient positiu. Aquestes instal·lacions, lluminoses i versàtils, s’adapten a les necessitats dels nostres estudiants, que compten amb diferents espais al centre destinats a cada una de les activitats del programa acadèmic. Agora International School Barcelona disposa d’àmplies aules, sales de laboratori, aules informàtiques, així com aules digitals amb els últims avenços en tecnologia; també disposa d’àrees de joc, pistes esportives exteriors i un magnífic poliesportiu amb piscina semi olímpica, el nostre “Sport Center”, obert a pares, mares i públic extern fora de l’horari escolar.

Tour virtual

Descobreix en un passeig virtual tots els racons del col·legi, les seves aules i instal·lacions: el hall, els laboratoris, la piscina coberta, el menjador…

Comença el tour

Instal·lacions

El campus compta amb totes les instal·lacions que necessiten els alumnes a les seves diferents etapes, des d’Infantil fins als cicles formatius, i molt més.

Descobreix-ne més
instalaciones_instalaciones-servicios_agora-is-barcelona_2

Serveis

Una àmplia oferta de serveis per adaptar-se a les diferents necessitats familiars i educatives: transport escolar, menjador, ampliació horària, infermeria, botiga…

Descobreix-ne més
servicios-escolares-agora-is-barcelona_2

Gabinet Psicopedagògic

El nostre Gabinet Psicopedagògic treballa amb alumnes, pares i professors amb l’objectiu de tractar individualment les necessitats de cada alumne. És un servei diferencial que assegura l’atenció a la diversitat i el desenvolupament òptim dels alumnes en funció de les seves aptituds i necessitats, a més d’afavorir la col·laboració amb les seves famílies per aconseguir major continuïtat durant el projecte educatiu.

Més informació
agora-international-school-barcelona_gabinete-psicopedagogico

Aviso Legal