Estiu a ICS Londres

Un programa d’estiu al cor de Londres, avalat per l’àmplia experiència d’International Community School, centre del grup Globeducate especialitzat en l’ensenyament de llengua anglesa per a estrangers. Una completa experiència internacional per a alumnes des dels 3 fins als 18 anys

.

International Community School i els seus programes d’estiu brinden als alumnes des dels 3 fins als 18 anys l’oportunitat de viure una completa experiència d’immersió lingüística al bell mig de Londres, amb la garantia d’un centre especialitzat en l’ensenyament de llengua anglesa per a estrangers des de 1979 i segons els estàndards del Batxillerat Internacional, una completa titulació global que facilita l’accés a les universitats més prestigioses del món.

Els estius a ICS van molt més enllà dels seus complets programes acadèmics, amb una filosofia global i col·laborativa que promou en els alumnes la internacionalitat, l’autoconfiança i les habilitats socials. Així es fomenten amistats entre estudiants de diversos països, un factor clau per a la preparació global dels alumnes: sigui quin sigui el seu lloc de procedència, a ICS se senten com a casa.

Els cursos d’estiu a International Community School són dinàmics i temàtics. Involucren als alumnes a la cultura, la història i l’entorn de la ciutat de Londres, posen a la seva disposició noves tecnologies i se serveixen de disciplines com la música o la dansa per afavorir la immersió lingüística dels més petits. És una experiència internacional excepcional per a estudiants de totes les edats.

Les modalitats dels cursos d’estiu són tres, centrades respectivament a l’ensenyament teòric de la llengua anglesa, l’especialització en conversa o la capacitació per accedir a les universitats més importants de món, que inclou una completa preparació per superar el IELTS (International English Language Testing System), l’examen d’anglès més valorat a tot el món, molt important a l’àmbit de l’educació superior

Visita la web d’ICS (en anglès)

ELLS T’HO EXPLIQUEN

«He vingut [a ICS Londres] 6 anys seguits i sempre ho he passat genial i he millorat molt el meu anglès.»

Alumne de Secundària

«No vull marxar de l’escola, vull quedar-me aquí. Estic tan trist per haver d’anar-me’n…»

Hamad, 9 anys, Aràbia Saudita

Alumne de Primària

Aviso Legal

Aviso Legal